Garbergs Reklambyrå

  Grillska Gymnasiet /

  1 2 3 4 5 6 7 8
  • Radiospot för Grillska Gymnasiet

  Det är skillnad på friskolor och friskolor.

  På ena sidan har vi friskolorna det stormar om i media. De som drivs av kortisiktiga vinstintressen. Som gör allt för att blåsa sina elever på sin skolpeng. Så att ägarna kan stoppa slantarna i eget skatteparadiskonto. På andra sidan har vi Grillska Gymnasiet. Det är också en friskola. Men en friskolan som drivs av Stadsmissionens skolstiftelse. Här går hela skolpengen till skolan och eleverna. Allt. Även vinsten. Det betyder bättre skolmat, bättre utbildning och bättre utrustning. Helt enkelt en utbildning värdig det här landets framtid.

  Synoptik /

  1 2 3
  • Synoptik välkomnar Sebran

  Nya Synoptik

  Synoptiker gör alla rätt. De har kompetenta optikerna, stilsäkra glasögonstyliser, kvalitet i alla led och dessutom håller de sig med fina märkesbågar till vettiga priser. Synd då bara att de allt som oftast blandas ihop med sin värsta konkurrent. Deras nya ”poster boy” ska hjälpa Synoptik att särskilja sig. Sebran lever, äter och andas syn och optik. Han vet det mesta som är värt att kunna om ögat. Men kan lika mycket om stil, mode och trender. Sebran brinner för optik och han har ett mål i livet – att alla ska ha råd att se bra.

  Stockholms Stadsmission /

  1 2 3
  • Pynta till förmån för Stockholms jullösa.

  Pynta till förmån för Stockholms jullösa.

  Målet för Stadsmissionens julkampanj var att samla in 14 miljoner. Som en symbol för insamlingen tändes Kungsträdgårdens gran i etapper, allt eftersom gåvorna kom in. På kampanjsajten kunde man följa insamlingen och se hur granen tillslut hade tänts ända till toppen.

  Ipren /

  1 2 3 4 5 6 7 8

  Radio Ipren.

  En rolig bieffekt av Jakten på nya Iprenlåten var all bra musik som kom in. Den här låtskatten ville Ipren självklart dela med sig av – och så var Radio Ipren född. En helt ny radiostation, med tre kanaler som bara spelar Iprenmusik.

  Ipren /

  1 2
  • www.ipren.se/radio www.ipren.se/radio

  Och vinnaren är…

  Stort grattis till Martin Carlsson som rodde hem vinsten i Jakten på Nya Iprenlåten med sitt bidrag Katzenwaffe. Men vad gör vi med all annan bra musik som skickats in till tävlingen? Jo, en ny radiostation med tre kanaler, alla till bredden fyllda med Iprenmusik. Trevlig lyssning!