Garbergs Reklambyrå

  Norwegian /

  • Led by Locals

  Led by Locals.

  Folk frågar ofta sina facebookvänner om tips innan de reser till en storstad. Men få svenskar har vänner från staden de ska åka till. Med kampanjen Led by locals ger Norwegian dig möjlighet att fråga dem som känner staden bäst – de som bor där. Hundratals facebookanvändares frågor om London samlades in. Sedan flög 24 Norwegianmedarbetare till London i 24 timmar för att ställa frågorna till stadens invånare och filma deras svar. Dagen efter fick kunderna svaren. I form av 100 personliga filmer som publicerades på deras egen och på Norwegians facebookwall.

  Norwegian /

  1 2 3 4 5 6
  • En nöjesguide över vad som händer i London, Berlin, Krakow och Riga i veckan. Helsidan publicerades i DN. En nöjesguide över vad som händer i London, Berlin, Krakow och Riga i veckan. Helsidan publicerades i DN.
  • Så här gick det till.

  Besök en storstad i vår.

  En middag på ett slakthus i Berlin, rullskridskor till musik i London eller kanske ett besök på fotografiska museet i Riga? I Norwegians nya kampanj lyfter vi fram de mest intressanta platserna att besöka i Europas storstäder just nu . Med hjälp av deras egna reklam och affischer. Affischerna belönades med Silverägg 2014.

  Norwegian /

  • Annons i dagspress Annons i dagspress

  Med Norwegians låga priser kan du förvänta dig en viss kvalitet.

  När Norwegian nyligen blev utsedda till bästa flygbolag av svenska folket i en undersökning genomförd av Svenskt Kvalitetsindex blev vi väldigt glada men inte särskilt förvånade. Vi vet nämligen hur deras låga priser hänger ihop med hög kvalitet. Vet du? Svaret finns i den här annonsen.

  Norwegian /

  • Annons i dagspress Annons i dagspress

  Välkommen till långdistansrevolutionen!

  Norwegian startade 2002 som ett lite flygbolag men med en desto större vision: att ingen längre skulle behöva välja mellan att flyga billigt och att flyga bra. Hittills har det lockat så många nytänkare att de växt till Skandinaviens näst största flygbolag. Nu blir Norwegians värld ännu större - som vanligt i spritt nya flygplan och till priser som gör att ännu fler kan följa med.