Garbergs Reklambyrå

  St1 /

  Ett annorlunda sätt att tanka.

  Under några dagar i augusti riggades dolda kameror i buskarna kring några av St1s stationer. Förbipasserande kunder överraskades genom att av att vi bjöd på ett annorlunda sätt att tanka. Resultatet kan ses i filmer som visas på TV och på webben under hösten. Ett annorlunda sätt att tanka är allt från att cirka tusen priskontroller om dagen görs för att kunna erbjuda lågt priser på din ort, till att ha ett av världens mest energieffektiva raffinaderier. Så att du alltid ska kunna tanka smart, billigt, modernt och gärna lite gladare hos St1 än hos någon annan.

  /

  Pynta till förmån för Stockholms jullösa.

  Målet för Stadsmissionens julkampanj var att samla in 14 miljoner. Som en symbol för insamlingen tändes Kungsträdgårdens gran i etapper, allt eftersom gåvorna kom in. På kampanjsajten kunde man följa insamlingen och se hur granen tillslut hade tänts ända till toppen.

  NetOnNet /

  1 2 3

  NetOnNet Lager

  NetOnNet säljer hemelektronik direkt från lagerhyllan - både på netonnet.se och i sina Lagershopar. Det ville vi förmedla på ett annorlunda sätt, som gav människor och medier en anledning att prata om NetOnNets koppling till just lager. I början av sommaren lanserade därför en helt ny produkt: NetOnNet Lager – ett eget lageröl. Lagerölet såldes som lättöl i samtliga Lagershopar. Det marknadsfördes med annonser i dagspress och en reklamfilm fylld av sommarkärlek direkt från lagerhyllan. Både ölet och filmen blev genast snackisar på twitter och uppmärksammandes av nyhetssajter och bloggar.

  Amnesty international /

  1 2 3 4

  Stäng Guantánamo!

  För att uppmärksamma att det amerikanska fånglägret i Guantánamo varit i drift i 10 år genomförde Amnesty den 11 januari en demonstration. På Stureplan satt en fånge inlåst bakom stjärnbaneret, och en bild med samma motiv användes bland annat på flaggor, mobilbakgrunder och popcornförpackningar. Genom att signera en iPad kom protestunderskrifterna upp på en stor ljusskylt. Alla underskrifter överlämnades till President Obama strax före hans årliga tal till nationen.

  Fortum /

  1 2 3
  • Sajten Sajten
  • The Lightrace - Casefilm.
  • Film 1 från Älvsjö

  Ljusruset

  Under långa och mörka vintrar ligger löparslingorna öde och vi själva på soffan och sväller. Om det hade känts tryggare och varit lite ljusare ute i skogen, skulle vi röra på oss mer då? Det är idén bakom Ljusruset, ett lopp där tre Stockholmsskogar tävlar om ett elljusspår. 14 april gick loppet av stapeln och hela 7592 människor var med och sprang. Vann gjorde Älvsjö med 3553 deltagare. Grattis!