Garbergs Reklambyrå

  Stockholms Stadsmission /

  Följ Nattjourens väg mot julen.

  I årets julkampanj från Stockholms Stadsmission följer vi Nattjourens insatser för människor som lever i hemlöshet på stadens gator. På nattjouren.se kan du följa deras arbete live ute i Stockholmsnatten. Eftersom kampanjen hela tiden sker i realtid, spelar vi in en ny film varje morgon där vi läser upp en händelse från natten. Filmerna sänds i reklamblocket på TV4. Kampanjen var en av endast fem vinnare den internationella tävlingen Tomorrow Awards samt vann silverägg i den digitala kategorin i Guldägget 2014.

  Björn Borg /

  Björn Borg goes to Pyongyang.

  I början på oktober bad vi världen rösta fram den plats på jorden som är i mest behov av kärlek och förförelse. På förstaplats kom Nordkoreas huvudstad Pyongyang. Nu har vi och Björn Borg varit på plats och levererat underkläderna. Precis som utlovat. Hela resan har dokumenterats och ligger uppe på thedrop.bjornborg.se

  NK /

  • Det går också bra att ladda ner Nya Vägar som podcast. Det går också bra att ladda ner Nya Vägar som podcast.

  Följ med på nya vägar.

  I vår lockar vi med NK:s kunder på nya vägar. Vi vill uppmuntra till att ge sig ut på upptäcktsfärd genom den enorma mängd inspiration som faktiskt ryms inne på de sex våningarna i varuhuset. Skrapar man lite på ytan till varje varumärke, finner man en hel värld av fascinerande historier och kuriosa – saker som gör kläderna lite roligare att bära.

  Fortum /

  • Tävling på Facebook Tävling på Facebook

  Sveriges roligaste julbelysning?

  Fortum spred julstämning på Stockholms gator och torg med hundratusentals energisnåla lampor. För att uppmuntra fler att smycka sina hem så arrangerade vi en tävling. Och för att inspirera så satte vi en mycket stor ren på en mycket liten balkong, och gjorde om Östermalms korvspecialist till ett pepparkakshus. Instagramflödet kan ni hitta här.

  Stockholms Stadsmission /

  Pynta till förmån för Stockholms jullösa.

  Målet för Stadsmissionens julkampanj var att samla in 14 miljoner. Som en symbol för insamlingen tändes Kungsträdgårdens gran i etapper, allt eftersom gåvorna kom in. På kampanjsajten kunde man följa insamlingen och se hur granen tillslut hade tänts ända till toppen.