Garbergs Reklambyrå

  /

  1 2 3 4
  • Frank Andersson VS. Norwegian
  • Mikael Appelgren VS. Norwegian

  Mästarnas kamp.

  Norwegian har blivit valda till Sveriges bästa flygbolag av svenska folket. Men varför nöja sig med luften? Nu utmanar de andra svenska mästare. Se fighterna mot Frank Andersson och Mikael "Äpplet" Appelgren i Mästarnas kamp. Flygvärdinnehandsken är kastad.

  Norwegian /

  1 2 3 4 5 6
  • En nöjesguide över vad som händer i London, Berlin, Krakow och Riga i veckan. Helsidan publicerades i DN. En nöjesguide över vad som händer i London, Berlin, Krakow och Riga i veckan. Helsidan publicerades i DN.
  • Så här gick det till.

  Besök en storstad i vår.

  En middag på ett slakthus i Berlin, rullskridskor till musik i London eller kanske ett besök på fotografiska museet i Riga? I Norwegians nya kampanj lyfter vi fram de mest intressanta platserna att besöka i Europas storstäder just nu . Med hjälp av deras egna reklam och affischer. Affischerna belönades med Silverägg 2014.

  Norwegian /

  Vår viktigaste destination.

  Ibland är ”Jag är på väg” de finaste orden i världen. Därför är alla Norwegians biljetter ombokningsbara. Planen är som vanligt nya, bränslesnåla, mer miljövänliga och har gratis WiFi ombord. Följ med affärsflyget för en ny generation affärsmänniskor (och med Sveriges mest nöjda resenärer 2012) du också.

  Norwegian /

  • Annons i dagspress Annons i dagspress

  Med Norwegians låga priser kan du förvänta dig en viss kvalitet.

  När Norwegian nyligen blev utsedda till bästa flygbolag av svenska folket i en undersökning genomförd av Svenskt Kvalitetsindex blev vi väldigt glada men inte särskilt förvånade. Vi vet nämligen hur deras låga priser hänger ihop med hög kvalitet. Vet du? Svaret finns i den här annonsen.